maanantai 16. toukokuuta 2016



HYTEKS AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivillä 23-24.11.2015

AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivät pidettiin Ammattienedistämislaitossäätiö AEL:ssä 23-24.11.2015. HYTEKS -hanke osallistui tapahtumaan suullisella esityksellä yhdessä REMIX ja TOPIKS hankkeiden kanssa.

Tapahtuman teema oli "Tutkimus lentoon". Teemalla haluttiin painottaa tutkimustoiminnan merkitystä opetustyön tukena sekä eräänä koulutusta koskevan päätöksenteon perustena.

Tapahtuman tavoitteena oli myös lähentää tutkimuksen tekijöitä, ammatillisessa- ja AMK-koulutuksessa opetus-, ohjaus- ja kehittämistyötä tekeviä sekä koulutuksen päättäjiä toisiinsa. Tarkoituksena oli koota näkyväksi ammattikorkeakoulujen sekä ammatillisen toisen asteen koulutukseen liittyvää tutkimustoimintaa sekä keskeiset kehittämishankkeet. Ohjelma oli suunniteltu siten, että tutkijoille sekä opetustyötä tekeville tulee mahdollisuus tapaamisiin sekä molempia hyödyttäviin keskusteluihin tapahtuman jälkeenkin. Tavoitteena oli antaa koulutusta koskevien päätösten tekijöille kuva tutkimuksen ja kehittämishankkeiden hyödyllisyydestä päätöksenteossa.

HYTEKS, REMIX ja TOPIKS estraadilla AMK- ja ammatillisen koulutuksen tutkimuspäivillä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti